Banner Boerderijcamping

Plattelandstoerisme en -recreatie in Limburg

Rust, ruimte en ontspanning. Allemaal zaken die een vakantie of dagje uit op de boerderij uniek maken. Daarnaast heeft Limburg genoeg te bieden voor vakantiegangers. Denk aan Nationaal Park De Groote Peel en Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg, of aan de diverse stranden naast de Maasplassen in Midden-Limburg. Zuid-Limburg staat bovendien bekend om het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid. Maar denk ook aan leuke en leerzame buiten- en binnenenactiviteiten op de boerderij. En waar kun je dit alles beter beleven dan vanaf een boerderijcamping, luxe glamping of vanuit een boerenvakantiewoning of barntent?

Hieronder volgt een lijst van agrarische ondernemers met een toerisme- of recreatietak in Limburg. Op deze lijst kunt u zien bij welke Limburgse boerderijen u terecht kunt voor een rustgevende vakantie in eigen land. Ook dagrecreatie is in deze lijst terug te vinden. Heeft u geen vakantie, maar wel zin in een rustig, leerzaam en gezellig dagje op de boerderij? Bekijk dan snel het aanbod hieronder.

Nog niet op de lijst?

Heeft u zelf ook een toerisme- of recreatietak en staat u nog niet op de lijst? Neem dan contact op met LLTB-projectleider Leandra Schmitz en u wordt zo snel mogelijk aan de lijst toegevoegd.


Verblijf

Beekdaelen

Beesel

Bergen

Echt-Susteren

Eijsden-Margraten

Gennep

Gulpen-Wittem

Horst aan de Maas

 • Fruitboerderij locatie Schaapshut, Siberieweg 8, Sevenum
  en locatie Boerderij, Maasbreeseweg 117, Sevenum
  Vakantiewoningen
  Naar de website, Facebookpagina

Leudal

Nederweert

Peel en Maas

Roermond

Vaals

Valkenburg aan de Geul

Voerendaal

Weert

 

Dagrecreatie

Beekdaelen

Echt-Susteren

 • Boerderijterras Juffrouw Zonder Kop, Echterstraat 5, Dieteren
  Boerderijterras
  Naar de website

Gulpen-Wittem

Heerlen

Horst aan de Maas

Leudal

Nederweert

Peel en Maas

Roerdalen

Roermond

Simpelveld

Sittard-Geleen

Weert