Werken bij de LLTB Groep

Binnen de LLTB Groep kun je aan de slag op uiteenlopende werkplekken bij diverse werkgevers. Bij de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) zelf werken onder meer projectleiders, communicatiespecialisten, administratieve medewerkers en specialisten op het gebied van ledenwerving en ledenbinding. Zij worden op hun beurt ondersteund door secretariaten. Daarnaast bestaat de LLTB Groep uit agrarische adviesbureaus Arvalis en Roba Advies. Ook zij bieden legio mogelijkheden voor de baan die jij zoekt.

Werken bij de LLTB

Zo divers als de Limburgse agrosector is, is werken bij de LLTB. Werken bij een vereniging is meer dan werken voor een baas. Je werkt voor alle leden. Leden die op jou rekenen. Dat schept een band. Of je nou als projectleider betrokken bent, als medewerker verenigingszaken of als communicatiespecialist, de lijntjes met ondernemers en bestuurders zijn altijd kort en persoonlijk. Het 'wij-gevoel' binnen de organisatie is dan ook erg groot.

Bekijk vacatures

Werken bij Arvalis

Arvalis is een agrarisch adviesbureau, ontstaan vanuit de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) in augustus 2006. Arvalis staat voor buitengewoon advies. Daarbij moet je niet alleen denken aan regulier bedrijfsadvies, maar ook aan locatieontwikkeling, ontwerp & bouwadvies, juridisch advies, projectbegeleiding en makelaardij. We beschijven onszelf graag als een buitengewoon partner voor agro-, feed-, en foodsector, met een buitengewoon compleet dienstenpakket en zijn met drie vestigingen in Limburg altijd buitengewoon dichtbij. In 2016 namen we ROBA Advies uit Deurne over en bedienen van daaruit ook de markt in Zuidoost-Brabant.

Bekijk vacatures

Werken bij Natuurrijk Limburg

Natuurrijk Limburg is een jonge dynamische organisatie actief op het snijvlak van landbouw en natuur. We werken dagelijks hard om Limburg mooier te maken en komen op voor de belangen van (agrarische) natuurbeheerders, natuurontwikkelaars en tegelijkertijd voor agrarisch Limburg. We staan voor een platteland waar toekomst is voor landbouw én natuur, waarbij natuurinclusieve landbouw het doel is. We hebben een klein, bevlogen en slagvaardig team.

Bekijk vacatures