Boeren en tuinders houden limburg gezond

Lees meer Bekijk uitgelicht thema

Limburgse Land- en Tuinbouwbond

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. De vereniging neemt positie op het snijvlak tussen de ondernemer en de maatschappij. We ondersteunen leden in goed ondernemerschap en duiden het maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw.

Boeren en tuinders werken iedere dag ontzettend hard voor ons eten, het landschap en de samenleving als geheel. De land- en tuinbouw zijn onderdeel van de oplossingen voor tal van uitdagingen, waarmee de hele samenleving te maken heeft. Van gezonde voeding tot werkgelegenheid, van economische groei tot klimaatopgaven en van het leefbaar houden van het platteland tot het zorgen voor een groene leefomgeving. Boeren en tuinders houden Limburg gezond!

LLTB Infolijn

De LLTB Infolijn (06-83776001) is er voor alle leden met een vraag. Wie de Infolijn belt, krijgt Paul Simons aan de lijn (foto). De LLTB Infolijn is iedere werkdag van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen. Leden kunnen hun vraag ook mailen naar info@lltb.nl.

Laatste

Nieuws

LTO Ledenvoordeel 2
Ons

hoofdbestuur

true
false
false
false
2

Alle bestuurders
Onze

Medewerkers

5
5
true
false
false
false
2

Alle medewerkers