Boeren en tuinders houden limburg gezond

Lees meer Bekijk uitgelicht thema

Limburgse Land- en Tuinbouwbond

De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. De vereniging neemt positie op het snijvlak tussen de ondernemer en de maatschappij. We ondersteunen leden in goed ondernemerschap en duiden het maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw.

Boeren en tuinders werken iedere dag ontzettend hard voor ons eten, het landschap en de samenleving als geheel. De land- en tuinbouw zijn onderdeel van de oplossingen voor tal van uitdagingen, waarmee de hele samenleving te maken heeft. Van gezonde voeding tot werkgelegenheid, van economische groei tot klimaatopgaven en van het leefbaar houden van het platteland tot het zorgen voor een groene leefomgeving. Boeren en tuinders houden Limburg gezond!

Lid worden

LLTB Infolijn zeven dagen in de week bereikbaar

De LLTB Infolijn (06-83776001) is er voor alle leden met een vraag. De Infolijn is in verband met het coronavirus zeven dagen in de week van 8 tot 21 uur bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen. Leden kunnen hun vraag ook mailen naar info@lltb.nl.

Laatste

Nieuws

LTO Ledenvoordeel 2
Ons

hoofdbestuur

true
false
false
false
2

Alle bestuurders
Onze

Medewerkers

5
5
true
false
false
false
2

Alle medewerkers