Boerderijwinkelchallenge

#Boerderijwinkelchallenge

Verse producten boerderijwinkel

Ben jij een echte speurneus? Doe dan mee met de #Boerderijwinkelchallenge! Als jij het voor elkaar krijgt om vóór het einde van het seizoen (1 september) alle producten op de kaart te vinden bij een boer of tuinder, dan win jij een leuke prijs. Voor de #Boerderijwinkelchallenge zomereditie maak je kans op een cadeaubon van T-Toys Eijsden ter waarde van 50 euro!

Tip: hulp nodig bij het vinden van de producten? Kijk dan eens op onze Support Your Locals-lijst voor de agrarische verkooppunten bij jou in de buurt: www.lltb.nl/support-your-locals.

Download de kaart
Laatste

Nieuws

Aankomende

Evenementen

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.

Om mee te doen, volg je de volgende stappen:

  1. Zoek de producten bij een agrarische verkooppunt. Bijvoorbeeld bij een boerderijwinkel, een verkoopautomaat of een andere vorm van huisverkoop. De supermarkt telt dus niet!

  2. Heb je een product gevonden? Dan mag je deze afstrepen op jouw kaart. Schrijf je er ook even bij waar je dit product hebt gevonden? Vinden wij wel zo leuk om te weten!

  3. Alle producten afgestreept? Goed gedaan! Maak een leuke foto van jezelf met je volle kaart, bijvoorbeeld bij de boerderijwinkel waar je het laatste product hebt gevonden, en deel deze op Facebook en/of Instagram met #Boerderijwinkelchallenge.

  4. Tag je ons ook even in je foto? Dat kan met @limburgse land- en tuinbouwbond op Facebook en met @lltb_limburg op Instagram.

  5. Gefeliciteerd! Je hebt de #Boerderijwinkelchallenge volbracht! Daar staat natuurlijk een leuke en vooral lekkere beloning tegenover. Hiervoor nemen wij zo snel mogelijk na plaatsing van je foto contact met je op.

  6. De origineelste, grappigste, stoerste of mooiste inzending wordt nog eens extra beloond met een leuke prijs. Voor de #Boerderijwinkelchallenge zomereditie maak je kans op een cadeaubon van T-Toys Eijsden ter waarde van 50 euro!