Bedrijfsadviseur junior en senior

De Nederlandse land- en tuinbouw heeft wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Met visie en gedrevenheid werken zij aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf. Soms hebben ze daar hulp bij nodig. Dan zijn de adviseurs van Arvalis er voor ze.

Arvalis is namelijk een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

 • Locatie: Roermond en Nuth
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Categorie: Adviseur
 • Fulltime

Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies écht een verschil maken? Dan ontmoeten we je graag. Voor de vestiging van Arvalis in Roermond/Nuth zijn wij namelijk op zoeken naar een:

Bedrijfsadviseur junior en senior


Als ervaren adviseur biedt je operationele ondersteuning, denk je proactief mee en adviseer en begeleid je de agrarische ondernemers of gezinnen bij het realiseren van bedrijfsaanpassing, bedrijfsvernieuwing en/of bedrijfsfinanciering en succesvol ondernemerschap. Dit doe je op basis van trends en marktontwikkelingen en hiervoor voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van bedrijfsadvies. Daarnaast verricht je ook acquisitie-/wervingsactiviteiten waarbij je rekening houdt met de te realiseren doelstellingen, voer je berekeningen Wet natuurbescherming uit, volg je de ontwikkelingen in de markt en analyseer je signalen binnen het vakgebied en vertaalt dit naar kansen.

Als junior adviseur richt je je in de uitvoering van de functie op het proactief meedenken en adviseren van de agrarische ondernemers of gezinnen. Je biedt operationele ondersteuning bijvoorbeeld op het gebied van mestboekhouding en gecombineerde opgaven (GLB). Je verricht hiervoor alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. bedrijfsadvies. Daarnaast ontplooi je acquisitie-/wervingsactiviteiten waarbij je rekening houdt met de te realiseren doelstellingen. Je volgt ontwikkelingen in de markt en analyseert signalen binnen het vakgebied en vertaalt dit naar kansen. In deze junior functie bieden we je ontwikkelingsmogelijkheden om te kunnen groeien binnen onze organisatie.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Functiegerichte opleiding
 • Resultaatgericht denken
 • Probleemoplossend vermogen
 • Goed kunnen plannen en organiseren
 • Signaleren van kansen in de markt
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Flexibele instelling

Wat biedt Arvalis?

Een uitdagende en dynamische functie in een professionele organisatie, waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties.

Heb je interesse?

Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie mailen naar HRM@arvalis.nl. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Bas Boots, directeur Arvalis, via 06-13099006.

Solliciteren