Ondernemerschap

Grote hoeveelheden mondkapjes en wegwerpoveralls ingezameld

20 mrt 2020

Zo’n 700 mondkapjes, bijna net zoveel wegwerpoveralls, circa 350 overschoentjes, meer dan 2.400 handschoenen en ruim 2.000 washandjes. Dat is wat we de afgelopen dagen bij elkaar hebben weten te brengen om het nijpend tekort aan beschermingsmaterialen bij Limburgse zorgverleners aan te vullen.

Mondkapjes

De verzamelde spullen zijn per direct aan het Sint Jans Gasthuis in Weert geleverd, dat in overleg met de GGD en de veiligheidsregio’s Limburg-Noord en Zuid-Limburg zorgt dat ze op de juiste plek terecht komen. Zo worden de materialen verspreid over zorginstellingen in de gehele provincie.

De LLTB is erg blij met de grote hoeveelheden ingezamelde beschermingsmaterialen. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om elkaar waar mogelijk te helpen. We willen alle donateurs dan ook hartelijk bedanken!

Materialen zijn nog steeds welkom

Heeft u nog mondkampjes, overalls of andere beschermingsmaterialen die u kunt missen? Laat het ons weten via dit formulier. De materialen worden dan zo snel mogelijk opgehaald. Klik hier voor meer informatie over de inzamelactie.  

Pagina delen