Ondernemerschap

Dringende oproep aan Limburgse agrariƫrs

16 mrt 2020

Limburgse ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgverleners hebben een nijpend tekort aan mondkapjes (FFP1 of FFP2) en witte wegwerpoveralls. Met name veel veehouders hebben deze artikelen in huis in verband met hun werkzaamheden. Heeft u mondkapjes of overalls die u kunt missen? Vul dan dit formulier in, dan maken we een afspraak om ze persoonlijk bij u op te halen.

Mondkapje (2)

In tijden van crisis komt het erop aan elkaar te helpen. Voor de agrarische sector is dit een gelegenheid om te laten zien dat we staan voor wat we zeggen. Boeren en tuinders houden Limburg gezond. Dat is onze belofte aan de samenleving. Dat gaat verder dan de gezonde voeding die we produceren, die verse bos bloemen op tafel of onze bijdrage aan de economie en werkgelegenheid. Het houdt tevens in dat we er zijn in tijden van nood en tijden waarin we het zelf lastig hebben.

Kunt u dus wat missen? Vul dan dit formulier in. Wij zamelen alle spullen in en zorgen dat deze per direct worden geleverd aan het St. Jans Gasthuis in Weert. Zij zorgen in overleg met de GGD en de veiligheidsregio’s Limburg-Noord en Zuid-Limburg dat ze op de juiste plek terecht komen.

Uw hulp wordt zeer gewaardeerd!

Pagina delen