Verkeerscampagne Zuid

Ledencafé Verkeer

In het teken van verkeersveiligheid en -bewustzijn is in september 2020 de verkeerscampagne Goed Gezien gelanceerd. Nu, een jaar later, praten de LLTB-regio Zuid-Limburg en Cumela Nederland u graag bij tijdens het Ledencafé Verkeer.

Logo LLTB

Met de campagne ‘Goed Gezien – Boerenverstand in het verkeer’ wordt aandacht gevraagd voor de verkeersveiligheid van zowel agrarische ondernemers als medeweggebruikers. De campagne is een initiatief van de LLTB-regio Zuid-Limburg. In het kader van deze campagne heeft het regiobestuur contact gezocht met Cumela Nederland, de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra (waaronder loonwerkers).

In samenwerking met Cumela Nederland houdt de LLTB-regio Zuid-Limburg op donderdag 9 september een Ledencafé Verkeer. Hero Dijkema, beleidsmedewerker (land)bouwverkeer en vervoer bij Cumela Nederland, informeert u over de registratie-kentekenplicht bij (land)bouwvoertuigen en over de nieuwe voertuigeisen. Jan Pouls, verkeersadviseur bij de politie-eenheid Limburg, gaat met u in gesprek over verkeersveiligheid op wegen in Zuid-Limburg.

Het Ledencafé Verkeer vindt plaats op donderdag 9 september, van 20 tot 22 uur bij Zaal Keulen, Schoolstraat 3 in Klimmen. Aanmelden graag uiterlijk 5 september door een mail te sturen naar regiozuid@lltb.nl onder vermelding van uw naam, aantal personen en het onderwerp ‘Ledencafé Verkeer’. De richtlijnen rondom Covid-19 worden uiteraard in acht genomen.

Bijeenkomst delen