MFL

LLTB stelt lijst plattelandstoerisme en -recreatie in Limburg op

19 mei 2020

Het feit dat veel Nederlanders hun vakantie in eigen land gaan doorbrengen, biedt kansen voor de (agrarische) toerisme- en recreatiesector. Kansen die deze ondernemers nodig hebben om het geleden omzetverlies van de afgelopen maanden nog enigszins te kunnen compenseren. Om Limburgse agrarische ondernemers met een toerisme- of recreatietak hierin te ondersteunen, stelt de LLTB wederom een lijst op.

Agrarisch kinderopvang

De lijst van boerderijwinkels en verkooppunten in Limburg is inmiddels ruim 10.000 keer bekeken. Vanwege dit succes is besloten deze actie uit te breiden, en wel door een lijst op te stellen van Limburgse agrarische ondernemers met een toerisme- of recreatietak. Denk aan activiteiten als boerengolf, rondleidingen en workshops op de boerderij, maar ook boerderijcampings, groepsaccommodaties en andere verblijfsvormen. Waarbij de RIVM-maatregelen, waaronder de 1,5 meter afstand voor mensen uit verschillende huishoudens, uiteraard te allen tijde gewaarborgd dienen te worden.

Heeft u een toerisme- of recreatietak en wilt u graag op deze lijst worden toegevoegd? Vul dan onderstaand formulier in. De lijst wordt vervolgens zo snel mogelijk aangevuld. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de lijst? Stuur dan een mailtje naar projectleider Leandra Schmitz via lschmitz@lltb.nl. Ook voor andere vragen rondom deze actie kunt u bij haar terecht.

Vragen, opmerkingen en suggesties

We blijven ons op regionaal niveau via de LLTB en op landelijk niveau via LTO Nederland inzetten om ook de belangen van agrarische ondernemers met een toerisme- of recreatietak zo goed mogelijk te behartigen. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties omtrent plattelandstoerisme- en recreatie in relatie tot de coronacrisis, deel die dan met ons via onderstaand formulier.

Wilt u niet aan de lijst worden toegevoegd, maar heeft u wel een opmerking die u met ons wilt delen? Vul dan alleen het vak ‘Vragen, opmerkingen en suggesties’ in. Als u graag wilt dat de LLTB hierover met u contact opneemt, vergeet dan niet om een telefoonnummer of e-mailadres achter te laten.

Plattelandstoerisme en -recreatie in Limburg

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
MFL

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht