Werkgeverslijn

Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Het vinden en behouden van goed personeel in de land- en tuinbouw is een grote uitdaging. Als werkgever is het meer dan ooit belangrijk om goed met uw personeel om te gaan. De Werkgeverslijn land- en tuinbouw helpt ondernemers hierbij, gratis en professioneel. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over de huisvesting van internationale werknemers. Of over de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans op uw bedrijf.

Naast informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid biedt de Werkgeverslijn verschillende producten en diensten. Zo worden bijeenkomsten gehouden en kunt u deelnemen aan webinars. Heeft u specifieke vragen, bel dan elke werkdag tussen 8.30 en 12.30 uur gratis met de Werkgeverslijn via 088-8886688 of stuur een mail naar info@werkgeverslijn.nl. Voor telefonische bereikbaarheid in de middag is per 1 mei 2024 een abonnement nodig. 

De Werkgeverslijn is gratis voor werkgevers in de land- en tuinbouw en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. De LLTB is partner van Colland en werkt intensief samen met de Werkgeverslijn. Samen maken wij ons hard voor goed werkgeverschap in de land- en tuinbouw.

Meer informatie

Nicole Alberts

Projectleider

Nicole Alberts

Susanne Görtz

Hoofdbestuurslid
Portefeuillehouder

Susanne Gortz liggend
Project

Nieuws

Meer nieuws
Project

Bijeenkomsten