banner korte keten academy

Korte Keten Academy

Wil je graag meer grip op je afzet en marge, en wil je minder afhankelijk zijn van derden? Maar weet je nog niet hoe je dit kunt doen? Dan is de Korte Keten Academy iets voor jou! Het is een compleet academy-traject speciaal voor Limburgse agrarisch ondernemers, waarin je de kennis en de middelen krijgt om jouw product succesvol in de markt te zetten. Het doel? Afzet van jouw product in de korte voedselketen die écht bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

Korte Keten Academy

De Korte Keten Academy is op initiatief van de LLTB opgezet en is tot stand gekomen door een samenwerking met Provincie Limburg, Arvalis, LIOF en Bluehub. De academy-traject is speciaal voor agrarische ondernemers in Limburg. Het bestaat uit vijf inhoudelijke thema’s en een slotbijeenkomst die je samen met andere ondernemers gaat volgen, die net als jij ook willen uitblinken in ondernemerschap in de korte keten. 

Onder leiding van deskundige coaches ga je aan de slag met een lesprogramma. Dit bestaat uit lessen, presentaties en coachmomenten op het gebied van onder andere ondernemerschap, logistiek, verdienmodellen,  financiën  en markt, klant en afzet.

'Neem jij zelf de touwtjes in handen?' Bekijk dan de brochure en meld je aan!

Logo Korte Keten Academy

Erik Dings

Projectleider

Erik Dings

Susanne Görtz

Hoofdbestuurslid
Portefeuillehouder

Susanne Gortz liggend
Project

Nieuws

Meer nieuws
Project

Bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.