field-1246620_1920

Werkbezoek met Tweede Kamerlid bij modern familiebedrijf

16 apr 2024

Een delegatie van de LLTB bracht op vrijdag 12 april samen met Tweede Kamerlid Thom van Campen (VVD) een werkbezoek aan Van Dijck Groenteproducties in Maasbree. 

Side-event Aspergerie werkbezoek Van Dijck Groenteproducties

Bij dit moderne familiebedrijf wordt op zeer efficiënte wijze sla op water onder glas geteeld.

Ontwikkelingen
Na een gastvrij ontvangst hebben de ondernemersfamilies Van Dijck en Dings van Brookberries de aanwezigen, onder wie LLTB-voorzitter Thijs Rompelberg, hoofdbestuursleden Susanne Görtz en Theo Coumans, regiovoorzitter John Verhoijsen, LTO-voorzitter Ger Koopmans en LTO-directeur Hans van den Heuvel, bijgepraat over de ontwikkelingen in de glastuinbouw en de grote uitdagingen op het gebied van personeel en huisvesting. Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een rondleiding op de productielocatie.

Pagina delen