Zuid-Limburg

LLTB Ledencafé Valkenburg en Voerendaal

8 feb 2023

De LLTB-regio Zuid-Limburg houdt samen met de gemeenten Valkenburg en Voerendaal een ledencafé op woensdag 15 februari om 20 uur bij Pub Henry VIII aan de Grotestraat centrum 24 in Valkenburg.

Voerendaal en Valkenburg

Alfred Melissen van Fauna Beheer Eenheid Limburg gaat in op actualiteiten omtrent faunabeheer en de regelgeving. De heer Kraimi, ambtenaar gemeente Voerendaal, praat de aanwezigen bij over het actuele thema ‘modder op de weg’. Daarnaast zijn vanuit de gemeente Voerendaal en Valkenburg aan de Geul ambtenaren aanwezig om actualiteiten te bespreken en vragen te beantwoorden.

Wethouder Niels Dauven van Valkenburg aan de Geul en wethouders Pierre Verbraak en Guillaume Delsing van Voerendaal bespreken actualiteiten vanuit de gemeente. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de wethouders.

Om een zitplekje te garanderen en een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers, is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot 13 februari via een mail aan regiozuid@lltb.nl onder vermelding van Ledencafé V-V.

Pagina delen