Zuid-Limburg

Start Korte Keten Academy: Neem jij zelf de touwtjes in handen?

8 nov 2022

Wil je graag meer grip op je afzet en marge, en wil je minder afhankelijk zijn van derden, maar weet je nog niet hoe je dit kunt doen? Dan is de Korte Keten Academy iets voor jou! Het is een compleet academy-traject speciaal voor Limburgse agrarische ondernemers, waarin je de kennis en de middelen krijgt om jouw product succesvol in de markt te zetten. Het doel? Afzet van jouw product in de korte voedselketen die écht bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

Logo Korte Keten Academy

De Korte Keten Academy is op initiatief van de LLTB opgezet en is tot stand gekomen door een samenwerking met Provincie Limburg, Arvalis, LIOF en Bluehub. De academy bestaat uit vijf inhoudelijke thema’s en een slotbijeenkomst die je samen met andere ondernemers gaat volgen, die net als jij ook willen uitblinken in ondernemerschap in de korte keten. Aan het einde van deze academy heb je een gedegen bedrijfsplan, weet je wat jou te doen staat om succesvol te zijn in een korte(re) keten én heb je al de eerste interessante connecties gelegd in de food-wereld. Kortom: je hebt zelf de touwtjes in handen!

 

Onder leiding van deskundige coaches ga je aan de slag met een lesprogramma. Dit bestaat uit lessen, presentaties en coachmomenten op het gebied van onder andere ondernemerschap, logistiek, verdienmodellen,  financiën  en markt, klant en afzet.

Voor wie?

De Korte Keten Academy is speciaal voor Limburgse agrarische ondernemers die hun eigen producten willen verwerken en/of verkopen. Heb je een idee voor de verkoop van producten via een korte keten of ben je daarmee al gestart? En heb je behoefte aan begeleiding, specifieke kennis en/of aan inspiratie door mede-ondernemers met dezelfde uitdagingen en enthousiasme? Meld je dan aan!

De Academy start in januari 2023 en er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot en met zondag 11 december via Erik Dings, projectleider Nieuwe Verdienmodellen. Neem contact met hem op via edings@lltb.nl of 06 83 23 91 27. Ook voor meer informatie of een planning van de Korte Keten Academy kun je bij hem terecht.  

Bekijk hier de brochure van de Korte Keten Academy.

Pagina delen