Just eat it?! – Symposium foodinnovaties voor de jeugd
22 aug 2022
Hoe kom je tot succesvolle product- en conceptinnovaties voor de jeugd? Dit is de vraag die op donderdag 13 oktober centraal staat tijdens het symposium Just eat it?! op de Brightlands Campus Greenport Venlo.
Tijdens deze dag vertellen experts meer over de laatste onderzoeksresultaten, trends en marktontwikkelingen uit het veld. Zij leren je meer over eetgedrag, ketensamenwerkingen in de markt en ontwikkelen vanuit de behoefte, van en mét de eindgebruiker. Maar ook hoe je dit terugvertaalt in nieuwe producten en concepten voor de jeugd.
Sprekers
Zo zal foodtrend-analist en innovatiestimulator Anneke Ammerlaan ingaan op de trends en hoe je daar slim op kunt inspelen. Zij stond aan de wieg van het magazine Allerhande en onderzoek al meer dan 20 jaar trends in voeding. Associate professor van de Tilburg University Frans Folkvord neemt je tijdens deze dag mee in de wereld van de digitale food marketing. En professor Remco Haversmans, bijzonder hoogleraar Jeugd, Voeding en Gezondheid aan de Universiteit Maastricht en onderzoeksleiders Laboratory of Behavourial Gastronomy binnen het centrum voor Healthy Eating and Food zoomt in op de de haalbaarheid van succesvolle interventies en producten: co-creatie tussen beleid, wetenschap en praktijk.
Daarnaast delen diverse partners hun innovaties, visies en ervaringen op product- en conceptinnovaties voor de jeugd. Een dag die bedoeld is om jou veel inspiratie en handvatten te geven. Op de website van de Brightlands Campus Greenport Venlo vind je meer informatie, het programma en hoe je je kunt aanmelden.