Header eiwitgewassen

Veldsymposium ‘Nieuwe teelten, Nieuwe waarde’

20 jul 2022

Op vrijdag 30 september vindt op de Brightlands Campus Greenport Venlo een bijzonder evenement plaats: Veldsymposium – Nieuwe teelten, nieuwe waarde – Focus-Eiwitgewassen. Dit ochtend vullend programma wordt georganiseerd vanuit Platform Nieuwe Teelten Limburg.

bean deal

Tijdens dit eerste Veldsymposium staan eiwitgewassen en de positionering en samenwerking in nieuwe ketens centraal. In een gevarieerd programma wordt aandacht besteed aan het gehele speelveld van teelt, oogst en hoogwaardige (food-)toepassingen voor eiwitrijke bronnen. In dit programma wordt samengewerkt met een aantal concrete regionale projecten, waaronder ‘Verbonden Peelproeftuinen’ en het Interreg NL-D project ‘Circular BIO’. De ochtend start om 09.30 uur en zal eindigen met een lunch die rond de klok van 13.00 uur begint. 

Bent u nieuwsgiering naar de kansen die er liggen binnen de eiwitrijke gewassen en laat u zich graag verrassen door de mogelijkheden die deze gewassen bieden? Meld u dan hieronder aan via het aanmeldformulier. Op het Veldsymposium zijn zowel leden als niet-leden van de LLTB welkom. Toegang is gratis.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Lemmens, plemmens@lltb.nl.

Aanmeldformulier Veldsymposium ‘Nieuwe teelten, Nieuwe waarde'

Pagina delen