field-1246620_1920

Hoe richt ik een interessant bedrijfsbezoek in?

10 mei 2022

Vanuit het bedrijfsleven kreeg Sterk Techniek Onderwijs Noord- en Midden-Limburg, verschillende signalen dat het soms, voor zowel bedrijven als ook docenten, een uitdaging is om de leerlingen te boeien en te enthousiasmeren tijdens bedrijfsbezoeken of gastlessen. De wil is er, maar het is soms een uitdaging hoe u dit goed kunt vormgeven. 

Algemene afbeeldingen LTO Nederland

Dit hebben ze ter harte genomen en derhalve organiseert Sterk Techniek Onderwijs een kosteloze kennisdelingssessie op 25 mei a.s. van 16.00 uur tot 20.00 uur in de Maaspoort te Venlo. Bedrijven gaan samen met leerlingen in gesprek over hoe u als ondernemer inspirerende bedrijfsbezoeken kunt vormgeven en hiervoor krijgt u tips en tools. Misschien organiseert u reeds hele inspirerende en spraakmakende bedrijfsbezoeken en wilt u uw kennis juist delen met anderen, dat kan uiteraard ook.

Stichting Techniek Onderwijs ontvangt u graag op 25 mei in de Maaspoort in Venlo. Schrijf u nu in!

Pagina delen