Mais

Gras- en Maismanifestatie op 2 september

19 aug 2021

Vanuit het project Grondig Boeren met Mais wordt ook dit jaar weer de Gras- en Maismanifestatie gehouden. Deze vindt plaats op donderdag 2 september bij de locatie Vredepeel van WUR | Open Teelten. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden op voorhand verplicht.

Mais 2

De voordelen van mengteelten in mais, de meerwaarde van kruidenrijk grasland en voldoende nitraatvoorziening met lage emissies. Het is slechts een greep uit de vele onderwerpen die tijdens de geleide rondgang op de Gras- en Maismanifestatie aan bod komen.

Tijdens de rondgang wordt gezorgd voor koffie, thee, water en frisdrank. Na afloop van de dag kunt u tevens gebruik maken van de cateringservice: puntzakfriet. Meer informatie over de Gras- en Maismanifestatie vindt u in de uitnodiging.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. Hierbij kunt u kiezen voor een tijdslot tussen 8.45 en 14.05 uur. Op deze manier wordt u op gepaste afstand in kleine groepen rondgeleid. Klik hier om u aan te melden.

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Rundvee- en schapenhouderij, Melkveehouders

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht