Water

LLTB opent noodnummer

14 jul 2021

Naar aanleiding van het noodweer en de wateroverlast heeft de LLTB zijn noodnummer opengesteld dat vanaf dit moment 24 uur per dag bereikbaar is voor calamiteiten. Dit nummer is expliciet bedoeld voor calamiteiten met betrekking tot vee.

Neerslag

Andere meldingen omtrent wateroverlast kunt u doen via info@lltb.nl of rechtstreeks bij het waterschap. Meld acuut gevaar bij de daarvoor bestemde instanties als politie, brandweer of uw Veiligheidsregio.

De LLTB is vanaf nu tot nader order dag en nacht bereikbaar op 06-83776001. De LLTB is tevens actief op zoek naar noodlocaties om vee te stallen en naar transporteurs die daarbij kunnen helpen. Als er collega’s zijn van wie u weet of vermoedt dat ze mogelijk in de problemen zitten of komen, meld dit dan bij ons via bovenstaand nummer.

Pagina delen