Banner boerderijwinkel

Presentatie Streekproductengids tijdens slotmanifest LOF

2 jun 2021

De zomer staat weer voor de deur. Een tijd waarin veel toeristen naar Zuid-Limburg trekken om daar te genieten van het prachtige buitengebied én van al het lekkers dat de regio te bieden heeft. In opdracht van het programma LOF hebben studenten een almanak samengesteld, waarin informatie over Limburgse streekproducten is gebundeld. Deze ‘Streekproductengids’ wordt gepresenteerd tijdens de slotmanifestatie van LOF op woensdag 23 juni.

Voedselkist peren

Het doel van het innovatieve programma LOF was gezond en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd voedsel op de Limburgse werkvloer, in het onderwijs, de sport en de horeca. Daarbij krijgt iedere speler in de keten een eerlijke prijs betaald en worden investeringen beloond.

LOF wordt op woensdag 23 juni formeel afgerond middels een interactieve livestream. Tijdens deze bijeenkomst worden de eindresultaten van het programma, dat zowel bootcamps als masterclasses omvatte, met de aanwezigen gedeeld. Daarnaast wordt de ‘Streekproductengids Limburg’ gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen de livestream gratis volgen. Zij moeten zich daarvoor wel eerst aanmelden via deze link. Meer informatie over het slotmanifest van LOF volgt binnenkort.

Pagina delen