Zuid

Opening LLTB-box op Brightlands Campus

10 nov 2020

De LLTB krijgt een eigen box op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Het is een plek waar agrarische ondernemers met de LLTB in contact komen, evenals met de innovaties die op de campus plaatsvinden. De opening vindt op donderdag 12 november plaats via een online bijeenkomst. Te gast zijn onder meer Joost Pennings en Saskia Goedgeluk.

LLTB-box

De LLTB box is een plek waar LLTB-medewerkers zitting nemen. Door met een eigen kantoor aanwezig te zijn op de campus in Venlo, hoopt de LLTB dichtbij de ontwikkelingen op de campus te zitten. LLTB-directeur Bas Boots zal tijdens de uitzending van 12 november uitleggen waarom de LLTB gekozen heeft voor deze strategische plek en hoe de box zal fungeren als trefpunt tussen LLTB en agrariërs. Ook gaat hij in op de koers van de LLTB op operationeel en strategisch niveau.

Joost Pennings, hoogleraar Marketing & Supply Chain Management aan de Universiteit van Maastricht, zoomt in op de thema’s risicomanagement, marktstrategieën en de innovaties in agrarische sector. Hij trainde niet voor niets al vele boeren binnen zijn specialisme en zal zijn ervaringen in de LLTB-box delen.

Ook schuift Saskia Goedgeluk, directeur van Brightlands Campus Greenport Venlo, aan tijdens het gesprek. Met haar wordt gesproken over hoe Brightlands en de agrosector verbonden zijn, welke groeipotentie dit heeft en hoe boeren en tuinders nog meer kunnen profiteren van de ontwikkelingen op de campus. LLTB-bestuurslid Susanne Görtz komt eveneens aan het woord en zij zal ingaan op het innovatieve karakter van Limburg en inzoomen op innovatieve projecten.

De opening is vanaf donderdagavond 12 november op de website van de LLTB te bekijken.

Pagina delen