Paardenhouderij

Jan Cees Vogelaar neemt afscheid als voorzitter Sectorraad Paarden

1 sep 2020

Jan Cees Vogelaar heeft zijn vertrek als voorzitter van de Sectorraad Paarden (SRP) aangekondigd. Per 1 november legt hij zijn voorzittersfunctie neer en maakt hij plaats voor een opvolger. Het bestuur is op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de SRP.

Paardenhouderij 4

Sinds 1 januari 2017 is Vogelaar actief als voorzitter van de SRP. Hij volgde Piet Jansen op die voor die tijd als voorzitter van de SRP diende. Er is een profiel en vacaturetekst opgesteld voor de nieuwe voorzitter en kandidaten kunnen zich melden. Lees hier de volledige vacature tekst. Reageren kan tot dinsdag 15 september.

Dit is een bericht van LTO Nederland voor de sectorgroep Paardenhouderij.

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Paardenhouderij

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht