Korte Ketens

Stageopdracht: conceptontwikkeling rondom lokale producten

21 jul 2020

De LLTB wil graag een samenwerkingsverband vormgeven voor boerderijwinkels en agrarische verkooppunten. Een samenwerkingsverband voor en door agrarische ondernemers, waarmee de LLTB van betekenis kan zijn voor leden met een dergelijk verkooppunt. Op welke manier dit kan worden gerealiseerd? Dat kun jij gaan onderzoeken tijdens de stageopdracht ‘Conceptontwikkeling rondom lokale producten’.

Boerderijwinkel

Onderdeel van deze stageopdracht is onder meer een onderzoek naar de behoeften van ondernemers en consumenten en naar de mogelijkheden en voorwaarden die aan een dergelijke samenwerking hangen. Ook denk je creatief na over het concept (bijvoorbeeld in combinatie met het uitbrengen van een cadeaukaart voor boerderijwinkels) en start je met een eerste uitwerking hiervan. Kortom, een brede opdracht waarbinnen je vrij bent je eigen ideeën los te laten en desgewenst een grote mate van zelfstandigheid krijgt.

Bekijk de vacature

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
MFL