Idee

Digitaal eindcongres project Food from Food

7 jul 2020
Voedsel

Naast een samenvatting van de resultaten, wordt een aantal technologieën gedemonstreerd en een kijkje gegeven in de keuken van enkele projecten en hun innovaties. Van fruitstukjes tot voedingsvezel, van fermentatie tot vleesvervanger. Er wordt tevens digitale ruimte gemaakt voor een-op-een contacten.

Alle organiserende partijen, VanRijsingen, Groentenhof, FI&S, Brightlabs, Bodec, Het Innovatiesteunpunt, ILVO, HAS Hogeschool, Brainport Development, Flanders’Food en FoodTechBrainport, nodigen u graag uit om aan dit congres deel te nemen.

Ook na Food from Food zijn er nog tal van mogelijkheden om nevenstromen op te waarderen tot voeding. Flanders’ FOOD en Food Tech Brainport reiken de hand voor vervolgprojecten.

Bekijk de uitnodiging met aanmeldlink hier.

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht