Volg LLTB op Twitter!

08-10-2019LTO zet in op vasthouden sympathie bij samenleving

BoerenBuren

De actie op 1 oktober was een onvergetelijke dag. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking steunt en begrijpt waarom zoveel boeren en tuinders van zich lieten horen.

Met de Facebookpagina BoerenBuren wordt een vervolg gegeven aan de actie #Trotsopdeboer. De pagina geeft een heldere kijk op wat boeren en tuinders van Nederland drijft. Een online community waar agrarische ondernemers uit de regio de verhalen, foto’s en filmpjes vanaf het boerenland publiceren. Een community die het échte verhaal van de sector vertelt. Met inmiddels ruim 13.000 volgers.

Poll

Op de Facebookpagina BoerenBoeren is een pol gestart:

De poll wordt door middel van Facebookadvertenties extra onder de aandacht gebracht bij ‘de samenleving’. Op die manier halen we steunbetuigingen op, maken we zichtbaar dat we de samenleving nog hard nodig hebben en hopen we op uitbreiding van het aantal volgers van de Facebookpagina.

De poll eindigt op 16 oktober. Met een positief resultaat tonen we op Wereld Voedseldag aan u als lid, maar ook aan de sector, periferie en politiek Den Haag de steunbetuigingen.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen