Volg LLTB op Twitter!

03-09-2019Laatste Vlog uit de Kas van deze zomer

Logo Glastuinbouw Nederland

‘Leuk team, leuk werk en lekker verdienen, een topbaantje!’ vinden Hieke en Annique (beiden 17 jaar). In de laatste #vloguitdekas van seizoen 2 laten de meiden zien waarom zij Pligt Professionals het leukste bedrijf van het Westland vinden.

Bekijk de vlog hier.

Zeven jongeren met een bijbaan in de glastuinbouw hebben deze zomer in het tweede seizoen van Vlog uit de Kas hun werkdag op trendy wijze in beeld gebracht. Wat zijn de werkzaamheden? Waarom kiezen ze voor een vakantiebaan in de kas? En welke loopbaankansen biedt de glastuinbouw voor hun toekomst? Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw.

Benieuwd naar de belevenissen van de vloggers in de kas? #vloguitdekas is te volgen via de website, YouTube, Instagram, Twitter of Facebook!

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Tuinbouw Bedekte Teelten
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen