Volg LLTB op Twitter!

10-09-2019Informatiebijeenkomsten seniorenregeling Dierhouderij

Colland Arbeidsmarkt logo

Sociale partners in de sector Dierhouderij houdt samen met Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen speciale voorlichtingsbijeenkomsten over de seniorenregeling. Hierin wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het pensioen.

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? Mogelijk biedt gebruik van de seniorenregeling vanuit Colland Arbeidsmarkt een oplossing om verantwoord te werken tot aan uw AOW-leeftijd. Hiermee heeft u de mogelijkheid om 20 procent minder te werken met behoud van 90 procent van het brutoloon.

Maar weet u voldoende wat gebruik van de regeling inhoudt voor nu en in de toekomst? Om u hierover nader toe te lichten worden vier voorlichtingsbijeenkomsten gehouden op verschillende locaties in het land. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor werkgevers en werknemers (vanaf 58 jaar) in de sector Dierhouderij en u wordt hiervoor gezamenlijk uitgenodigd. Als werknemer kunt u ook samen met uw partner komen.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Dinsdag 8 oktober (19.00-21.30, Staphorst)
  • Woensdag 9 oktober (19.00-21.30, Heteren)
  • Dinsdag 15 oktober (19.00-21.30, Breda)
  • Dinsdag 22 oktober (19.00-21.30, Nederweert)

Klik hier om u aan te melden. Een bedrijf kan zich ook aanmelden met enkele werknemers. U kunt zich tot uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en ongeveer een week voorafgaand aan de bijeenkomst een routebeschrijving en het programma.

Klik hier voor meer informatie.

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Paardenhouderij, Pluimveehouderij, Rundvee- en schapenhouderij, Varkenshouderij
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen