Volg LLTB op Twitter!

09-09-2019Be­leef­week Lim­burg 2019 van start

Beleefweek Limburg 2019

De eerste activiteiten van de derde editie van de Beleefweek Limburg zijn afgelopen weekend gestart. Het thema dit jaar is ‘Grenzeloos genieten in relatie tot het landschap’.

De gouverneurs van Nederlands en Belgisch Limburg, Theo Bovens en Herman Reynders, nodigen inwoners en gasten van harte uit om tijdens de Beleefweek op pad te gaan in Limburg en het Limburgse landschap te ontdekken. ‘Prikkel uw zintuigen en ruik, voel, hoor, zie en proef de natuur in de omgeving waarin we werken en leven tijdens de Beleefweek Limburg in 2019’, voegt Toine Gresel, de voorzitter van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg, hier nog aan toe.

De Beleefweek Limburg omvat tientallen voorstellingen, rondleidingen, workshops en andere activiteiten en is op touw gezet door meer dan 200 ondernemers en organisaties. De activiteiten vinden plaats in de Nationale Parken ‘De Maasduinen’, ‘De Groote Peel’, ‘De Meinweg’ en ‘Nationaal Landschap Zuid-Limburg’. Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten die de komende dagen nog op de planning staan.

Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn. De Beleefweek loopt nog tot en met zondag 15 september.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen