Volg LLTB op Twitter!

27-08-2019Tour de Boer-families stellen zich voor in vlogs

Tour de Boer logo

Op de Facebookpagina van Tour de Boer hebben al drie van de vier deelnemers van de Boerderij Beleef Dag zich voorgesteld. In een vlog vertellen ze wat bezoekers op zaterdag 7 september op hun bedrijf kunnen zien, horen, proeven en vooral beleven.

De familie Backbier van akkerbouwbedrijf Hoeve Wissengracht in Hulsberg woont en werkt op een prachtige, zeventiende-eeuwse carréboerderij. Hier worden suikerbieten, voertarwe, aardappelen en brouwgerst verbouwd. In onderstaande vlog vertelt Gaston Backbier aan het Tour de Boer promotieteam wat er tijdens de Boerderij Beleef Dag allemaal te doen is op zijn bedrijf.

Het Tour de Boer promotieteam ging ook langs bij het gemengde agrarische bedrijf van de familie Lemmens in Schimmert. Daar spraken ze met André en Marjo Lemmens, die hen enthousiast vertelden over alles wat er op 7 september bij hen op de locatie te doen is.

Ondanks dat de geiten de show probeerden te stelen, is het toch echt Maurice Dezaire van zorgboerderij en biologische melkgeitenhouderij Ravenbosch in Arensgenhout die in het middelpunt staat in de volgende vlog. Hij nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op het bedrijf en meer te leren over de biologische melkgeitenhouderij en biologische landbouw in z’n algemeen.

Laatste deelnemer van de Boerderij Beleef Dag is de familie Janssen uit Aalbeek. Ook op hun fruitteeltbedrijf is een vlog opgenomen, deze wordt komende donderdag gedeeld op de Facebookpagina van Tour de Boer Zuid-Limburg.

Daarnaast is het Tour de Boer promotieteam morgenavond te gast in de radio-uitzending van RTV Parkstad. Van 21.30 tot 22.00 uur wordt de muziek van de radiozender afgewisseld met gesprekken over de Boerderij Beleef Dag. 

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen