Volg LLTB op Twitter!

12-08-2019Arvalis zoekt adviseurs intensieve veehouderij, junior makelaar en bodemcoach

Arvalis_logo

Arvalis groeit. Daarom is de organisatie op zoek naar adviseurs intensieve veehouderij, een junior makelaar en een bodemcoach.

Bekijk de vacatures hier.

Adviseurs intensieve veehouderij (junior/senior)

Ben jij al enige tijd werkzaam als adviseur in de intensieve veehouderij? Of ben je op zoek naar een baan waarin je jezelf als adviseur in die sector kunt ontwikkelen? Dan is Arvalis op zoek naar jou! Arvalis biedt ondersteuning bij alles wat komt kijken bij de realisatie van een nieuwe melkveestal, varkens- of kippenstal of nieuwe kas. Denk aan het aankopen van grond, het aanvragen van vergunningen, tekenwerk, contracten en het aanvragen van subsidies.

Als ervaren adviseur biedt je onder andere operationele ondersteuning: proactief meedenken met, adviseren en begeleiden van agrarische ondernemers of gezinnen bij het realiseren van bedrijfsaanpassing, -vernieuwing en/of -financiering en succesvol ondernemerschap.

Als junior adviseur richt je je onder andere op het proactief meedenken en adviseren van agrarische ondernemers of gezinnen en biedt hen operationele ondersteuning. In de juniorfunctie bieden we je ontwikkelingsmogelijkheden om te kunnen groeien binnen de organisatie.

Bekijk de vacature hier >>

Junior makelaar

Als junior makelaar ben je jong en enthousiast en beschik je over goede commerciële vaardigheden. De agrarische sector is voor jou bekend terrein en je spreekt de taal van de agrariër. Ter versterking van haar makelaardijteam in Venlo is Arvalis op zoek naar een junior makelaar die zich in dit profiel herkent. Je wordt gekoppeld aan een senior makelaar die jou begeleidt in het hele traject van bemiddeling bij de aan- en verkoop van bestaand vastgoed in het buitengebied. Op termijn kun je optreden als zelfstandig makelaar.

Bekijk de vacature hier >>

Bodemcoach

Heb jij minimaal drie jaar ervaring in advisering op het gebied van water/bodem in agrarisch gebied? Heb jij kennis op het gebied van bodemkwaliteit, -gezondheid en -biologisch, inzicht in agrarische bedrijfsvoering en de rol die bodem, water en natuurinclusiviteit hierin kunnen spelen? Kortom, ben jij de bodemcoach die Arvalis zoekt?

Als bodemcoach begeleid je ondernemers die willen werken aan een beter bodembeheer. Je combineert hierbij je bodemkennis met praktische landbouwkennis. Naast specialist op het gebied van bodem ben je gesprekspartner voor ondernemers die werk willen maken van kringlooplandbouw en natuurinclusieve landbouw of strokenteelt.

Bekijk de vacature hier >>

Reageren

Heeft een van deze vacatures je interesse gewekt? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Sara van Ginkel, HR-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen