Volg LLTB op Twitter!

09-07-2019LLTB en VVN starten verkeerscampagne

Landbouwverkeer 2

De LLTB en Veilig Verkeer Nederland gaan verkeersproblemen en -knelpunten inventariseren in de gemeente Eijsden-Margraten. De inventarisatie is onderdeel van een verkeerscampagne.

De campagne is een initiatief van LLTB-regio Zuid-Limburg en primair geënt op het veiliger maken van de wegen in plattelandsgemeenten. De LLTB-regio wil dit samen met VVN, de gemeente Eijsden-Margraten en het Regionale Mobiliteitsoverleg Maastricht/Heuvelland aanpakken door begrip en bewustwording te creëren tussen boeren en burgers.

“Als de campagne in Eijsden-Margraten een succes is, wordt die uitgerold naar de rest van Zuid-Limburg”, vertelt regiobestuurslid Rebecca Steinbusch-Lacroix. “De gemeente gebruikt het Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan voor de inventarisatie, maar roept ook actief burgers op knelpunten te melden. Het is belangrijk dat agrarische ondernemers in het gebied ook laten weten waar het misgaat en waar zich potentieel onveilige situaties voordoen.”

Knelpunten melden kan hier >>

Zoek Eijsden-Margraten op de kaart en klik op de precieze locatie. Er verschijnt een tekstballon op de kaart, waarin het knelpunt kan worden omschreven.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen