Volg LLTB op Twitter!

08-07-2019Dag van de ondermijning Limburg

Politie

De aanpak van ondermijning is voortdurend in beweging. De komende jaren krijgt de Limburgse aanpak een enorme boost door de toekenning van 10,5 miljoen aan versterkingsgelden. Op 3 oktober 2019 houdt het RIEC Limburg de Dag van de Ondermijning Limburg in Schouwburg De Domijnen in Sittard.

Deze dag is de uitgelezen mogelijkheid om te ontdekken wat de versterkingsgelden concreet voor de aanpak van ondermijning in Limburg betekenen.

Aan de hand van workshops en een informatiemarkt krijgt u een kijkje in de verschillende (project)keukens. Deze opzet biedt de mogelijkheid te leren van 'good practices' en wellicht aansluiting te zoeken bij de initiatieven. Daarnaast is er voldoende tijd om kennis te maken met alle aanwezige RIEC partners. Onder de genodigden zijn zowel bestuurders als medewerkers van alle bij het RIEC convenant aangesloten partners.

Wanneer: Donderdag 3 oktober 2019
Hoe laat: 9.00u – 16.30u
Waar: Schouwburg De Domijnen, Mgr. Claessensstraat 2 in Sittard

Aanmelden kan hier tot 16 september >>

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen