field-1246620_1920

Kijkje in de projectgroep 'Duurzame Teelt, gezonde producten'

11-06-2019

Fruittelers zijn welkom op de bijeenkomst ‘Stimuleren van natuurlijke vijanden in de strijd tegen plagen’ van het project ‘Duurzame Teelt, gezonde producten’. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 juni bij Fruitbedrijf De Esch in Vaals.

In nauwe samenwerking met Hessel Marketing & Communicatie en Smeets Agroconsultancy voert Delphy het project ‘Duurzame Teelt, gezonde producten’ uit. Het project richt zich op drie pijlers: bodemverbetering, plantweerbaarheid en biodiversiteit.

Binnen het project wordt ook een groep fruittelers begeleid. Deze groep bezoekt de bijeenkomsten en velddagen en de fruittelers krijgen individuele begeleiding.

De bijeenkomsten worden in principe voor de deelnemende fruittelers gehouden. Maar bij de volgende bijeenkomst krijgen ook andere geïnteresseerde fruittelers de gelegenheid om aan te schuiven en de sfeer te proeven.

Het programma

12.30 uur         Inloop
13.00 uur         Start
13.10 uur         Strategie bodemverbetering en plantweerbaarheid, door Hans Smeets
14.15 uur         Stimulering van natuurlijke vijanden: welke bloemstroken en maatregelen,                           door Henk Vlug van Insect Consultancy
15.00 uur         Naar het veld: insecten en natuurlijke vijanden in het veld, onder leiding                               van Henk Vlug

Komt u ook?

Stuur dan even een mailtje naar Esther Hessel via e.hessel@hesselmarketing.nl.

 Datum:  Dinsdag 18 juni 2019
 Tijd:  13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
 Locatie:  Fruitbedrijf De Esch, Eschberg 6 in Vaals

 

Appels

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Fruitteelt