field-1246620_1920

LLTB: 'Bezetting varkensstal Boxtel volstrekt onacceptabel'

13-05-2019

De bezetting van een varkenshouderij in Boxtel door extreme dierenactivisten uit meer dan twintig landen mag volgens de LLTB en niet getolereerd worden. De LLTB deelt de mening van de POV die de bezetting ontoelaatbaar vindt.

Het feit dat onbekenden zomaar erf en stallen betreden, is volgens de LLTB volstrekt onacceptabel. Feitelijk gaat het hier om inbraak. Daarnaast bestaat de kans op het meenemen van ziektes in de stallen door de extreme dierenactivisten.

De illegale actie betitelt de LLTB als intimiderend en heel gevaarlijk. Het vraagt wat betreft de LLTB om hard ingrijpen van het openbaar bestuur, politie en justitie. Gebeurt dat niet, dan worden veehouders in Nederland in feite vogelvrij verklaard. Dat mag geen realiteit worden.

Bezetting varkensbedrijf Boxtel

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht