field-1246620_1920

LLTB-themabijeenkomst verzekeren donderdag 11 april

03-04-2019

De LLTB-regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Limburg houden op donderdag 11 april gezamenlijk de themabijeenkomst ‘verzekeren’. De bijeenkomst vindt plaats om 20 uur bij Baexheimerhof aan de Kerkstraat 1a in Baexem. Centraal staan de onderwerpen brede weersverzekering en verzekeren van bedrijfsgebouwen bij onder andere brand.

Verzekeringen zijn er om risico’s af te dekken, die u als ondernemer zelf niet kunt of wilt dragen. De laatste jaren deden zich in de agrarische sector meerdere situaties voor waarbij grote schade is ontstaan.

Het is gebleken dat er nog veel onwetendheid is over de mogelijkheden om deze risico’s af te dekken en onder welke voorwaarden. Vandaar dat de LLTB-regio’s u graag laten bijpraten door mensen uit de praktijk.

Sprekers

Gert-Jan Aerts, buitendienst adviseur bij Vereinigte Hagel, licht de actualiteiten op het gebied van de brede weersverzekering toe. Voor 15 mei moeten agrariërs de Gecombineerde opgave invullen en daarbij aanvinken of ze in aanmerking willen komen voor de subsidie voor de brede weersverzekering.

Wim Niessen, agrarisch specialist bij Achmea Agro, neemt u mee in de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en preventie op uw agrarisch bedrijf. De discussie rondom brandpreventie is nog steeds actueel, onder andere de verplichte elektrakeuring.

Kortom, een interessant programma waar u niet alleen informatie krijgt, maar bij uitstek de gelegenheid heeft om vragen te stellen aan beide inleiders.

Aanmelden

Wilt u hier graag bij zijn? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier.

 Datum:  Donderdag 11 april 2019
 Tijd:  20 uur
 Locatie:  Baexheimerhof, Kerkstraat 1a in Baexem
Agenda

Pagina delen