field-1246620_1920

LLTB Infolijn krijgt 06-nummer

29-04-2019

De LLTB Infolijn is vanaf vrijdag 3 mei te bereiken via een nieuw nummer: 06-83776001. Daarnaast breiden we de telefonische bereikbaarheid van de Infolijn uit. Deze is nu te bereiken van 8.30 tot 16.30 uur. Ook is het na 3 mei mogelijk om een WhatsApp te sturen.

De LLTB Infolijn is er voor alle leden met een vraag. Wie de Infolijn belt, krijgt Paul Simons aan de telefoon (foto). Voor de meest uiteenlopende vragen kunt u bij hem terecht. Denk aan vragen over faunaschade, T-rijbewijs, asbestdaken, criminaliteit op het platteland, bedrijfsovername, energie, pachtzaken, erosie, verenigingszaken, subsidies, onttrekkingen van grondwater of mest.

Vragen over zeer specifieke (bedrijfs)situaties, waarbij maatwerkadvies noodzakelijk is, zijn in principe niet bedoeld voor de Infolijn, maar voor uw bedrijfsadviseur. Weet u niet wie u hiervoor kunt benaderen? De Infolijn verwijst u graag door.

Bij calamiteiten als dierziekten kan de Infolijn worden ingezet als calamiteitsnummer.

Uitbreiding bereikbaarheid

Voorheen was de Infolijn bereikbaar via een 0900-nummer. Dit nummer komt nu te vervallen. Door de bereikbaarheid van de Infolijn uit te breiden hoopt de LLTB nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze leden. Vanaf 3 mei kunt u de Infolijn bereiken door op werkdagen te bellen tussen 8.30 en 16.30 uur, door een WhatsApp te sturen of door te mailen naar info@lltb.nl. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

Paul Simons Infolijn

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht