Volg LLTB op Twitter!

19-03-2019Televisieprogramma ZAPP zoekt boerenkinderen

TV2

‘De kinderen van 2019, wat denk je zelf!?’ is een nieuw televisieprogramma van ZAPP/HUMAN. Voor dit programma zoekt de redactie naar boerenkinderen tussen de 9 en 12 jaar.

In het programma vertelt een kind een verhaal met een raar, moeilijk praktisch, ontroerend of grappig dilemma. Dit dilemma kan echt overal over gaan: vriendschap, verliefdheid, de thuissituatie, groepsdruk, dood, scheiden, armoede, hobby’s, talent, leerproblemen, uiterlijk, opgroeien in verschillende culturen, klimaat, dierenwelzijn, pesten. Een groep kinderen reageert op het dilemma. Wat vinden zij de beste oplossing? Wat zouden ze zelf doen in een vergelijkbare situatie?

Zoektocht

Kent u iemand tussen de 9 en 12 jaar, die een dilemma heeft en dit graag wil delen? Of die wil reageren op dilemma’s van andere kinderen? Stuur dan een bericht naar Maaike Witlox, of bel haar via 06-25334825.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen