Volg LLTB op Twitter!

19-03-2019LTO Themabijeenkomsten Melkveehouderij

Koeien

LTO-vakgroep Melkveehouderij nodigt u uit voor de presentatie van haar ideeën voor een toekomstbestendige sector. De vakgroep wil daarbij een aantal dilemma’s met u delen en uw mening hierover horen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in maart en april op verschillende locaties verspreid door heel Nederland.

Afgelopen najaar beschreef minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit hoe zij de herbezinning van het mestbeleid aan gaat pakken. De LTO-vakgroep Melkveehouderij zag dit bij uitstek als kans om de verbinding te leggen met haar ideeën voor een toekomstbestendige sector.

Bijeenkomsten in Limburg

In Limburg vinden de volgende bijeenkomsten plaats:

  • Woensdag 3 april 2019
    Zaal Keulen, Schoolstraat 3 in Klimmen
  • Donderdag 4 april 2019
    Zaal Roelanzia, Lovinckplein 2 in Ysselsteyn
  • Maandag 8 april 2019
    Gemeenschapshuis Baexheimerhof, Kerkstraat 1a in Baezem

De bijeenkomsten starten om 20 uur, u bent welkom vanaf 19.45 uur.

Programma

Tijdens de bijeenkomsten krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen mee te geven aan de vakgroep, zodat zij die mee kan nemen in haar inzet op de herbezinning van het mestbeleid. Daarnaast geeft Bert Vergoossen, projectleider LLTB, toelichting op de Verduurzaming GLB in 2020. Ook is er tijd om andere actualiteiten aan de orde te stellen, die in een uitgebreide rondvraag worden behandeld. Rond 22.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een drankje.

Hopelijk zien we u terug op een van de themabijeenkomsten!

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Rundvee- en schapenhouderij
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen