Volg LLTB op Twitter!

07-02-2019Innovatiemakelaars gestart bij De Groeischakelaar

De Groeischakelaar

De Groeischakelaar is op 8 januari 2019 officieel van start gegaan. Limburgse ondernemers kunnen bij De Groeischakelaar terecht voor hulpvragen over groei en innovatie. Twee innovatiemakelaars, Loes Borger en Louis Bonné helpen ondernemers op weg bij hun vragen.

Bijvoorbeeld bij het vinden van informatie over productontwikkeling, het starten van een nieuw initiatief, het vinden van een nieuw netwerk of bij vragen over een goed businessplan. Ook voor het vinden van een juiste partner kan De Groeischakelaar iets voor ondernemers betekenen. Loes en Louis werken vanuit het Ondernemersplein aan de Steegstraat 5 in Roermond.

Navigatierol

De innovatiemakelaars hebben een navigatierol en verbinden belangeloos bestaande initiatieven in Limburg met elkaar. Zij kunnen de ondernemer net dat duwtje in de rug geven, om hem of haar verder te helpen en de drempel om te innoveren te verlagen.

Initiatief van Ondernemend Limburg

De Groeischakelaar is een initiatief van Ondernemend Limburg (LLTB, LWV en MKB Limburg). De Provincie Limburg en verschillende regionale overheden steunen dit initiatief. De Groeischakelaar is bestemd voor alle Limburgse MKB-ondernemers met een concrete innovatie- en/of groeiuitdaging.

Contact

Ondernemers en instanties, die vragen hebben of kennis willen maken, kunnen een bericht sturen naar info@degroeischakelaar.nl. Voor meer informatie kijkt u op de website van De Groeischakelaar.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen