Volg LLTB op Twitter!

05-02-2019De nuance in verkiezingstijd

rode potlood

De Provinciale Staten verkiezingen komen eraan. Dit betekent dat politici weer op pad gaan om mensen te ontmoeten en hun standpunt uit te dragen. 'Dit gebeurt niet altijd met evenveel nuance. Als het op het gebied van de dierhouderij aankomt, worden er nogal wat opvattingen gedeeld, die niet altijd terecht zijn en soms zelfs onwaar', aldus Jeannette van de Ven, portefeuillehouder Gezonde Dieren.

Objectieve informatie over dierhouderij in relatie tot volksgezondheid vindt u op het Kennisplatform Veehouderij. Jeannette van de Ven: 'Er zijn veel toegankelijke kennisberichten en deze worden ondersteund door verschillende partijen, zoals GGD en RIVM. U kunt deze kennis gebruiken om onjuistheden te pareren in uw eigen provincie. LTO blijft dit ook doen, zowel op regionaal als nationaal niveau.'

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Pluimveehouderij, Rundvee- en schapenhouderij, Varkenshouderij
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen