Volg LLTB op Twitter!

31-01-2019Mooie vacatures bij Agriterra

Agriterra

Agriterra heeft momenteel een aantal mooie vacatures in de aanbieding. Voor Myanmar, Nepal en Ivoorkust is de organisatie op zoek naar ondernemende professionals die met de Agriterra-aanpak de coöperaties in deze landen naar een hoger plan kunnen tillen.

Agriterra is pas sinds kort actief in Ivoorkust en is daarom op zoek naar een echte pionier. Iemand die het een uitdaging vindt om een nieuw team en klantenportefeuille op te zetten.

In Myanmar is Agriterra sinds twee jaar actief. De organisatie werkt daar met een klein, tamelijk jong team van lokale bedrijfsadviseurs en er ligt een goede basis voor verdere groei in dat land. Het team zoekt een echte netwerker, liefst met veel ervaring in programma management en business development.

Nepal is van oudsher een echt coöperatieland waar coöperaties vooral gezien worden als een sociaal vangnet en minder als business. Agriterra werkt daar met een team van vier bedrijfsadviseurs aan de transformatie van coöperaties tot moderne coöperatieve bedrijven. Het team zoekt iemand met een meer senior profiel die netwerken voor ons laat werken.

Wie is Agriterra?

Agriterra is een dynamische, snel groeiende Nederlandse non-profit adviesorganisatie en voor alle drie de landen zoekt de organisatie mensen met ervaring in de agri & food, met kennis van coöperaties, met ambitie om het verschil te willen maken en die graag een aantal jaren in het buitenland willen wonen en werken.

Solliciteren

Interesse? Klik hier voor meer informatie over de vacatures en hoe te solliciteren.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen