Volg LLTB op Twitter!

31-01-2019Gratis nieuwsbrief over werkgeverschap

Nieuwsbrief werkgevers

Heeft u personeel in dienst, maakt u gebruik van uitzend- of payrollkrachten of werkt u wel eens met stagiaires? Schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

De Werkgeverslijn is het aanspreekpunt voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw. Maandelijks wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle relevante zaken als cao-wijzigingen, looncijfers en actueel nieuws, zoals op dit moment de veranderingen rond loonheffingskortingen en PAWW. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via het formulier ‘Aanmelden nieuwsbrief’.

Als u vragen heeft over werkgeverschap, kunt u gratis contact opnemen met de Werkgeverslijn door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. Kijk op www.werkgeverslijn.nl of bel 088 – 888 66 88.

Bekijk de nieuwsbrief van januari 2019 via deze preview.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen