Volg LLTB op Twitter!

07-09-2018LTO Academie van start

LTO Academie

In Den Bosch vindt vandaag de officiële kick-off plaats van de LTO Academie. De LTO Academie is een samenwerking van de LLTB, LTO Noord, ZLTO en LTO Nederland, waar hoogwaardige trainingen en opleidingen worden aangeboden aan (potentiële) bestuurders binnen de regionale LTO’s en LTO Nederland.

"Als LLTB vinden we het uitermate belangrijk een krachtige en kundige bestuurlijke basis te hebben. Via de LTO Academie, waaraan de afgelopen maanden met grote zorgvuldigheid is gewerkt, versterken we toekomstige en huidige bestuurders in hun leidersrol en helpen we hen in hun persoonlijke groei, professionele, bestuurlijke ontwikkeling en het creëren van netwerken", legt LLTB-voorzitter Léon Faassen uit.

Hoe werkt dat dan?

Op www.ltoacademie.nl en de bijgevoegde brochure, vindt u een beknopte omschrijving van het opleidings- en trainingsaanbod. Komt u een interessante aanbieding tegen, neem dan contact op met projectleider Kadervorming Nicole Alberts (nalberts@lltb.nl). Samen met u, uw (eventuele) bestuur, de hr-manager en de projectleider Kadervorming wordt bekeken wat u het beste past. In overleg besluiten we welke opleiding aansluit bij uw behoefte én de behoefte van de LLTB. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met Nicole Alberts. Deelname is voor bestuurders kosteloos en wordt vergoed vanuit LLTB Kadervorming.

LTO Academie

 

 

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen