field-1246620_1920

Oogstdankviering LLTB-regio Noord-Limburg op zondag 26 augustus

7 aug 2018

De LLTB-regio Noord-Limburg houdt voorafgaand aan het Agrifestijn op zondag 26 augustus 2018 om 9.30 uur bij Loonbedrijf Janssen in Siebengewald de Oogstdankviering voor haar leden.

Leden en hun gezinsleden zijn van harte welkom deel te nemen aan deze Oogstdankviering met als thema 'Buitengewoon (be)leven'. De viering is voorbereid door de werkgroep Oogstdankviering Noord onder leiding van Marielle Beusmans, geestelijk adviseur bij de LLTB en pastoor Reijnen. Het koor ‘de Troubadours’ uit Afferden luistert deze oogstdankviering muzikaal op. Celebrant tijdens de oogstdankviering is pastoor Reijnen.

Na de viering is er voor iedereen een kopje koffie of thee. Voor de kinderen zijn er limonade en een springkussen aanwezig.

Dit jaar komt de collecte ten goede aan boerinnen in Burkina Faso. Zij worden ondersteund door de werkgroep Adadyia, een initiatief van ZijActief-leden uit Nederweert-Eind. Deze boerinnen willen hun taken verlichten door enkele ezels en eenvoudige ploegjes aan te schaffen. En ze willen beter zaad- en pootgoed kopen om zo een hogere opbrengst te krijgen. Leden van de werkgroep Adadyia zijn aanwezig met een informatie- en productenstand.  

Vanaf 11.00 uur hebben diverse bedrijven ‘Open dag’ en zijn er heel veel activiteiten voor groot en klein. Zie ook: www.agrifestijn.nl.

Wij hopen u en uw gezinsleden op zondag 26 augustus a.s. te mogen begroeten bij Loonbedrijf Janssen & zn aan de Pannenweg 8 in Siebengewald.

Kalender

Pagina delen