field-1246620_1920

Gezamenlijke vergadering en bedrijfsbezoek fruitteelt Limburg

14 aug 2018

Bestuursleden van LLTB vakgroep/NFO kring Limburg en de leden van de NFO werkgroepen Noord-Midden en Zuid-Limburg troffen elkaar gisteren bij Fruitbedrijf Hermens in Beek. Een aantal was door oogstwerkzaamheden verhinderd.

Eén keer per jaar komen zij bij elkaar om gezamenlijk de regionale agenda van vakgroep / kring te bespreken. Met Siep Koning van NFO werd de landelijke agenda van het NFO bestuur op 17 augustus doorgenomen.

Uiteraard waren tijdens de rondleiding langs de fruitpercelen van Hermens (deels onder verschillende hagelnetsystemen) en op de vergadering de extreme weersomstandigheden van dit jaar de belangrijkste onderwerpen.

Eric Huids gaat ook het vakgroep/kringbestuur versterken als kandidaatsbestuurslid. Zijn formele benoeming is op de volgende ALV NFO Kring Limburg.

De voormalige ‘NFO afdelingen’ zijn nu ‘NFO werkgroepen’ en gaan in vernieuwde samenstelling de regionale activiteiten in Noord-Midden en Zuid-Limburg oppakken.

De samenstelling van bestuur vakgroep/kring en werkgroepen is nu als volgt:

LLTB vakgroep / NFO Kring Limburg: Sjaak Walraven (voorzitter), Thomas Broex, Jacques van Enckevort, Susanne Görtz,  Eric Huids (kandidaat), en Harm Valckx

NFO Werkgroep Noord-Limburg: Ron van Cleef, Jacques van Enckevort, Susanne Görtz en Ron Heijnen

NFO Werkgroep Zuid-Limburg: Thomas Broex, Jack Hermens, Eric Huids, Guido Jeukens, Ingrid Kremer, John Kremer, Gerard Mertz en Norman Notermans.

Zie ook de twee foto’s van rondleiding hieronder.

 

Bezoek LLTB Vg NFO Kr en wg Hermens Beek

Bezoek LLTB Vg NFO Kr en wg Hermens BeekKlik voor vergroting

180813-Bezoek-Hermens-Beek-met-namen bKlik voor vergroting

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Fruitteelt