field-1246620_1920

Uitnodiging: Arbeidsmigranten in een breed perspectief

19-06-2018

In het Huis van de Gemeente in Panningen vindt op donderdag 5 juli een bijeenkomst plaats over de toekomst van arbeidsmigranten. Hoewel de bijeenkomst specifiek over de ontwikkelingen in die regio gaat, zijn agrarische ondernemers uit de hele provincie welkom.

Wilt u dus meedenken over het probleem en meeluisteren naar wat anderen ervan denken, meld u dan zo snel mogelijk aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

De economie trekt aan en er is meer behoefte aan arbeidskrachten. Deze arbeidskrachten komen ook uit het buitenland. Welke kansen en uitdagingen liggen er op de korte en lange termijn over de volle breedte van dit vraagstuk?

Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het thema wordt deze avond vanuit verschillende kanten belicht en daar gaan we samen met het veld over in gesprek.

De bijeenkomst op donderdag 5 juli in het Huis van de Gemeente aan het Wilhelminaplein 1 in Panningen start om 20 uur en duurt tot 22 uur. De deur staat vanaf 19.30 voor u open.

Om alles goed voor te bereiden is het belangrijk dat wij weten of u aanwezig bent. U kunt zich aanmelden via arbeidsmigranten@peelenmaas.nl. Voor agrariërs geldt dat er 20 tot 25 plaatsen beschikbaar zijn, dus wees er snel bij.

Aanmelden kan tot uiterlijk 27 juni.

seizoensarbeid.JPG

Pagina delen