field-1246620_1920

Gemeente Eijsden-Margraten ontwikkelt visie op buitengebied: doe mee!

29-05-2018

Gemeente Eijsden-Margraten is trots op haar mooie buitengebied. Daarom wil ze een duidelijke visie ontwikkelen op de toekomst van het gebied. Een visie waarin ruimte is voor ontwikkeling, met respect voor het landschap. Om tot een gedragen visie te komen, gaat de gemeente de dialoog aan met de gebruikers van het buitengebied.  

In het buitengebied van Eijsden-Margraten liggen 220 percelen met de bestemming agrarische bouwkavel. De gemeente organiseert om te beginnen van juni tot en met september 2018 gesprekken met de perceeleigenaren en/of –gebruikers van deze percelen. Zij kunnen tijdens deze gesprekken hun mening geven over de ontwikkelingen in het buitengebied, de agrarische sector en hun individuele situatie. Deze week worden de uitnodigingen hiervoor verstuurd, waarna Richard Smeets of Bram Derikx van Werkbank BV het gesprek aangaat. Beiden zijn goed bekend met de regio, hebben ruime ervaring en affiniteit met het buitengebied en beschikken over relevante agrarische- en gebiedskennis.

Als LLTB roepen wij u op om van deze gelegenheid gebruik te maken. Ga het gesprek aan over de toekomst van ons mooie buitengebied!

Heeft u vragen? Stel ze gerust via buitengewoonbuitengebied@eijsden-margraten.nl.

logoeijsdenmargraten

Pagina delen