Volg LLTB op Twitter!

10-04-2018Succesvolle editie Kom in de Kas

Kom in de Kas

De 41ste editie van glastuinbouwevent Kom in de Kas – dit jaar in Venlo-Velden – mocht zich ook dit jaar weer verheugen in massale belangstelling. Mede dankzij het prachtige lenteweer brachten ruim 12.500 mensen een bezoek aan de deelnemende bedrijven in Velden en Lomm.

De zonnige zondag zorgde ervoor dat veel mensen de fiets pakten om naar de kassen te gaan. In de kassen waren allerlei activiteiten georganiseerd om de volwassenen en kids te laten zien en ervaren hoe innovatief de glastuinbouwsector is. Zo konden zij vragen stellen aan de kwekers, oogst- en sorteerlijnen in werking zien en producten proeven.

Opening

Voordat het startsein van Kom in de Kas werd gegeven, vond de druk bezochte officiële opening plaats bij BioVerbeek in Velden, waar onder andere burgemeester Antoine Scholten van Venlo de genodigden toesprak.

Gastvrije ondernemers

De LLTB-vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten is blij dat ondernemers samen de schouders eronder zetten en veel tijd en energie steken in de organisatie van de open dag, en wil de deelnemende bedrijven dan ook bedanken voor het positieve uithangbord voor de sector door burgers een kijkje te geven in hun keuken.  

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas is het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouwsector. Het is één van de grootste evenementen in Nederland. In de regio Venlo-Velden namen zes glastuinbouwbedrijven deel en één melkveebedrijf. Deelnemers dit jaar waren: Kwekerij Litjens uit Velden,

BioVerbeek uit Velden, Haenen Anthurium uit Velden, Melkveebedrijf De Brem Holsteins uit Velden, Plantencentrum Velden, Kusters Aardbeien uit Lomm  en Kwekerij De Kleine Roos uit Lomm. Meer informatie is te vinden op www.komindekaslimburg.nl.

 

Bekijk alle foto's hier!

Kusters aardbeien (1)
BioVerbeek (3)
Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Tuinbouw Bedekte Teelten
Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Kom in de Kas
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen