Volg LLTB op Twitter!

05-02-2018LLTB zoekt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

Stemmen

LLTB-leden en medewerkers van de LLTB Groep die verkiesbaar zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart, krijgen de kans zichzelf aan de Limburgse kiezers voor te stellen via de website van de LLTB en Nieuwe Oogst.

In Nieuwe Oogst wordt begin maart een overzicht gepubliceerd van alle verkiesbare LLTB-leden en -medewerkers per gemeente. LLTB-leden krijgen op de website van de LLTB ruimte om zichzelf te presenteren en hun standpunten duidelijk te maken. Bij de tekst wordt ook een foto geplaatst.

Aanleverspecificaties

Dus, bent u LLTB-lid én verkiesbaar op 21 maart aanstaande? Laat dit dan weten aan Bart Bosters, door een e-mail te sturen naar bbosters@lltb.nl. Zet in deze e-mail duidelijk de gemeente, politieke partij en plek op de lijst. De tekst mag 200 tot 250 woorden lang zijn.

Verder is het belangrijk een goede foto aan te leveren. Dit kan een portretfoto zijn of de foto voor de verkiezingsposter. Let er op dat deze in hoge resolutie aangeleverd dient te worden. Aanmelden kan tot en met vrijdag 16 februari.

LLTB-leden in gemeenteraad

Vier jaar geleden zijn er 17 gemeenteraadsleden uit de LLTB-gelederen gekozen. ‘Dat was een mooi resultaat’, zegt LLTB-voorzitter Léon Faassen. ‘We hopen uiteraard dat ook na de verkiezingen van 21 maart de agrarische sector weer goed vertegenwoordigd is in de Limburgse gemeenten. Vanuit de LLTB proberen we daar ons steentje aan bij te dragen door de Limburgse, agrarische kandidaten te presenteren.'

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen