field-1246620_1920

Seacon Logistics wint Lodewijk van de Grinten ondernemersprijs

13-12-2017

In een uitverkochte Maaspoort zijn vorige week Hai Berden en Corné Geerts, respectievelijk eigenaar en algemeen directeur van Seacon Logistics, uitgeroepen als winnaars van de Lodewijk van de Grinten ondernemersprijs.

Bij het uitspreken van het juryrapport door Tjebbe Smit, voorzitter van de jury, werd al een tipje van de sluier opgelicht. “De winnaar onderscheidt zich door zijn strategische visie en vanwege de grote betekenis voor de regio.” Hai Berden was duidelijk geroerd: “We hebben als bedrijf natuurlijk al eerder prijzen gewonnen, maar deze erkenning vanuit de ondernemers van Venlo, betekent heel veel voor mij.” Corné Geerts bedankte de andere genomineerden Henk Vossen, Jos en Sjoerd Derkx voor de faire en uitdagende competitie. “Maar de echte winnaars zijn onze mensen, het Seacon Logistics team heeft dit mogelijk gemaakt.”

De uitreiking van de Lodewijk van de Grintenprijs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste netwerk events in Venlo. Eregast was gouverneur Theo Bovens, die in zijn speech het ondernemersklimaat van Venlo roemde. Michiel Vos, VS-correspondent, was de ‘avond’ voorzitter en nam ons mee in zijn observaties over Amerikaans ondernemerschap. Fanfare ‘De Echo’ zorgde voor de muzikale omlijsting en leerlingen van de vooropleiding Musical van Valuas College ontroerden het publiek met een drietal optredens. De spanning steeg ten top en uiteindelijk maakte burgemeester Antoin Scholten met een druk op de knop de winnaars bekend.

LvdG 2017

Pagina delen